Localització

Com Arribar:

Opció 1:
Agafa la carretera Barcelona-Manresa i després de Manresa, la C-16 direcció a Berga.
Sortir per la sortida 83> Sta. María de Merlès. 2 kms., després de passar aquest petit poble (Sta. Maria de Merlès) trobéssiu un STOP i una petita rotonda.
Travesseu la carretera C-62 i seguiu recte. Esteu a la Riera de Merlès.
I ja, cap als 7 kms. Trobareu el desviament a la dreta, que posa VILARTIMÓ. Seguir 2 kms. els cartells dels arbres, i arribareu a casa: MAS VILARTIMÓ.
Bon viatge!

Opció 2:
Anar direcció a Vic (C-17) i passada la primera entrada a Vic seguir recte, fins a la sortida 60B que posa C-25 LLEIDA.
Per aquí seguir, fins a la sortida 170 cap a Prats de Lluçanès; passat Prats, seguir les indicacions a GIRONELLA, C-62. A uns 5 kms. trobareu a la dreta l’Hostal S.Cristófol i un poblet amb un encreuament. En passar aquest pont, aneu a la dreta. Esteu en la Riera de Merlès. I ja, cap als 7 kms., trobareu el desviament a la dreta, que posa VILARTIMÓ. Seguir 2 kms. els cartells dels arbres, i arribareu a casa: MAS VILARTIMÓ.
Bon viatge!

Fes «click» al mapa per fer-lo més gran.

mapa

Si no disposes de vehicle, pots venir en l’autobús que surt els Divendres des de Barcelona, a les 17,15 des de la Rda. Universitat, al costat l’encreuament amb Balmes. ( Companyies: Castellá o Alsina Graells) . Té la seva arribada a Prats de Lluçanès, a les 20 hores.

O bé, amb tren fins a Vic, i en l’estació d’autobusos, a uns 200 mts, agafar l’Autobús a Prats, be a les 12,30h. o bé a les 18,30h., fins a Prats de Lluçanès. (Triga mitja hora).

T’esperem a casa!!