Qui som

Vilartimó neix en 1996, en què comencem a crear vida en aquesta vella masia que data del segle XIV. Hem anat reconstruint i transformant uns espais inhabitables en un lloc obert, senzill i acollidor. Sales, habitacions, tallers, hort i corrals han anat prenent forma.

Des de llavors, tant el seu nucli vital com l’equip de col·laboradors han anat variant, com la vida mateixa, reflectint diferents impulsos i etapes, com a mostra de la vitalitat que ho ha anat informant a cada moment. Tot el que ha intentat obrir nous camins coneix bé les dificultats de crear noves formes de vida.

Desenes de persones de més de quaranta països han deixat la seva empremta en aquest espai màgic, a través d’estades, visites i camps de treball. Avui Vilartimó és un ben social que compartim amb tot el que arriba i pot trobar en ell assossec, impuls vital, energia, claredat i compromís per al camí. Ens agradaria oferir bàsicament un espai amb cor.

L’Equip de Col·laboradors ajuda, inspira i aconsella la marxa general i les activitats del Mas Vilartimó.
En aquest moment està format per Pilar Massana, David Badía, Jaume Botey, Serafín Carballo, Roser Ferrer, Salvador Guasch, Toni Martinez, Claudia Holzhäuser i Javier Pons.

casa-cor